Какво мисли Андрей Слабаков за казаното от Антон Кутев

На 21 август медията "Всеки ден" публикува едно интервю на Христина Добрева с депутата от Коалиция за България Антон Кутев. В това интервю, господин Кутев прави следното изказване:

- Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път. В нашата партия е нормално наследниците да стават социалисти просто заради бащите си.

Под интервюто Андрей Слабаков коментира така:

- Пък аз като ви разправям, че сте курви вие се сърдите.Използвайте презервативи като се ебете бе Кутев, да ви еба майката проста комунистическа! Ебахте мамата на България с тава разюздено поведение! Срамота!

Коментари

  1. Ха-ха-ха! Бих казала, че Слабаков е много прав!

    ОтговорИзтриване
  2. За вицове наказания се налагаха в друго време и се надявам БСП отдавна да е забравила подобни подходи, коментира лидерът на БСП Сергей Станишев в специална позиция, изпратена до медиите, по повод т. нар. СПИН скандал в партията.

    Той избухна след думите на червения депутат Антон Кутев, който заяви, че има нещо общо между СПИН и БСП – и двете се предавали или по наследство, или по полов път.

    Народният представител от левицата Корнелия Нинова реагира остро на изказването и го обяви за обидно. Тя поиска Кутев да се извини, а изпълнителното бюро на партията да се разграничи от тази позиция.

    Сергей Станишев пък видя в скандала вътрешни битки заради лични амбиции за сметка на БСП. "От няколко дни наблюдавам опитите на функционери на БСП и хора отвън да раздухат един доста измислен скандал. Разбирам добре мотивите на Бойко Борисов, който се стреми да отвлече вниманието от големите провали на неговото управление, не разбирам обаче функционери от БСП, които се стремят едно изречение – преразказ на виц, да превърнат едва ли не във водеща тема за партията, да раздават оценки, да заклеймяват, да искат оставки", посочва лидерът на БСП.

    Заслужава си да посоча за колко безобразия на ГЕРБ- именно медийният секретар на БСП е острието на атаките ни, а точно това дава самочувствие на нашите членове и симпатизанти, отбелязва Сергей Станишев.

    Той допълва, че, когато някой раздава оценки, е добре да се замисли за собствените си действия и резултати.

    „Това ли вълнува днес най- много българите, които се борят за оцеляване, това ли вълнува най- много симпатизантите на нашата партия, достатъчно ли е направил всеки един от тях за разобличаването на гафовете и престъпленията на ГЕРБ, чии интереси волно или неволно обслужват“, пита Станишев.

    На много от тези въпроси имам отговор и информация, за пореден път някои водят вътрешни битки заради лични амбиции на гърба и за сметка на БСП, смята той.

    „За мен пред БСП има само една цел - да бъде свалено от власт това зловредно, опасно и арогантно управление и да се предложи на хората алтернатива за европейско модернизиране на България и достоен живот“, посочва лидерът на левицата.

    Всичко останало в добрия случай е липса на политически усет и преценка, а в лошия - подпомагане на политическия опонент, заявява той и предупреждава, че към всяка проява на втория вариант ще бъде
    безкомпромисен.

    ОтговорИзтриване
  3. А това за десните Царчета който след освобождението управляваха България до къде я докараха Слабаков ? до две национални катастрофи после след 10 като доидоха на власт със Шоковата терапия какво направиха ? още по големи лайна , а ГЕРБ не ебаха ли всичко като ни върнаха с 12 Милиарда назад само за 4 години и с разнебитена икономика !!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

За "Децата на прехода"