Руската пропагандна машина у нас

Николай Малинов е български политик, член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП и депутат в 40-то и 42-то Народно събрание. Председател на НД „Русофили“ и издател на партийния вестник на БСП – „Дума“.

Стана ясно, че същият този господин ще се раздели с издателската си дейност, отнасяща се до в-к "Дума" и ще поеме ръководството на телевизиите ТВ7 и News7 .

В българския ефир все по-настойчиво си пробива път руската пропагандна машина. След Алфа ТВ (партийната телевизия на Атака), в родния телевизор ще има още два изключително пропагандни телевизионни канала.

И ако някой все още си мисли, че телевизията е нещо друго, различно от средство за манипулиране на обществените единици, нека се вгледа именно в ръководителите им: хора на властта се реализират като медийни ръководители. Какво по-очевидно доказателство от това?

Преди време г-н Малинов стана особено известен с думите си: "Бих желал да честитя на всички православни славяни по света победата в Третата кримска война и да напомня, че след Кримската идват Балканите по южния път и смятам, че можем да се поздравим поне русофилите на тази маса".

Още по темата може да прочетете под заглавията

"Руска развръзка в ТV7": http://www.capital.bg/biznes/media_i_reklama/2015/04/03/2505769_ruska_razvruzka_v_tv7/ и

"Русофили в действие": http://acta-diurna-bg.blogspot.com/2015/04/blog-post_8.html

Коментари

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

7 комунистически стихотворения