Говори Джон Голт. Чухте ли го?

И нещо много интересно. :) 

Наскоро се състоя традиционното събиране на млади и стари социалисти на Бузлуджа. Това събитие е от особена важност за самата партия БСП, която е първоприемник на престъпната организация БКП, доминирала управлението на страната ни в период от близо половин век.

Събитието трябвало да се излъчва "на живо", но... нещо се е объркало.

Разбирам, че от БСП са сезирали прокуратурата за "тв саботаж"...

В статия от сега.бг ( http://www.segabg.com/article.php?id=815922#.V54KpIfyN0w.facebook ) четем следното:


"Тя (Корнелия Нинова - председател на БСП ) обясни, че от 10:30 до 11:00 часа телевизията е излъчвала пряко и без проблем всичко, което се случва на върха. В 11:00 часа, когато е започвала официалната част на събитието, е бил прекъснат сигналът."Направихме всичко възможно да бъде прехвърлено прякото предаване през друга телевизия. Веднага след нейното започване и този сигнал беше прекъснат. Видяхме се принудени да използваме техниката на БНТ. 10 мин. след като те започнаха беше изключена и сателитната връзка на БНТ“, допълни Нинова. По нейните думи на мероприятието е имало най-модерната и сериозна техника, както и изключително добри професионални екипи и инженери. "

И по-нататък:

"Тя обясни, че са проведени разговори с много инженери и техници и всички са казали, че за първи път им се случва подобно нещо."


Само аз ли се сещам за репликата "Говори Джон Голт"... ?




    Коментари

    Популярни публикации от блога

    Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

    Каква е поуката от Смирненската стълба