За Дупнишката юридическа школа и други правни колоси

От известно време госпожа Мая Манолова се е заела със задачата да пише закон за промяна на изборния кодекс. Е, написа го най-накрая този закон. Резултатът обаче бе неработещ закон; както каза бившият премиер - "Дупнишката юридическа школа се провали". Да, провали се тотално! Изборните правила, оказва се, са писани специално и само за предстоящите избори.

В своя защита госпожата от Дупница Манолова изрече следните думи: "Оценките на правни колоси като Бойко Борисов и Десислава Атанасова не могат да ме уязвят".

Тук говорим за изкривени ценности. При толкова ясен и категоричен провал - да не си го признаеш, да не си кажеш поне едно "да, сгреших"?...
Или една осъзната и призната грешка е проява на слабост и самоунижение?

Хайде, госпожи и господа от БСП, признайте си най-сетне, че сте некадърни!

Признайте, че този закон го пишете само заради шефа ви Станишев - най-големият службогонец в България, стремящ се към депутатско място в ЕП!

...

Пожелавам на лидера Ви да спечели в тези избори и да замине в ЕП. А тук, в БГ някой друг да го замести в шефското БСП-място. Това явно е единственият начин за модернизиране на социалистическата партия - като се махне Станишев.

сергей_станишев_евродепутат_службогонец_бкп_бсп_пес

Коментари

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба