И още за публичния дом на БСП, ДПС и Атака

от-сдс-през-гергьовден-до-бсп-политпроститутки

Оказва се, че още двама министри от днешното правителство на БСП, ДПС и Атака са започнали кариерата си в други партии, но са се пребоядисали скорошно.

Министърът на културата - Петър Стоянович е бил емблематично лице на СДС и дори е сред основателите на "Гергьовден", заедно с Любен Дилов. По време на управлението на ОДС - през 1997 - 2001 г. е парламентарен секретар и началник на кабинета на министър Надежда Михайлова. Заемал е и висши партийни постове в СДС в периода 2001 - 2003 г. и в ПП "Движение Гергьовден" (2003 - 2010 г.). По време на изборите през 2005 година "Гергьовден" беше в коалиция с ВМРО и нееднократно се противопостави на БСП.

Министър Таня Андреева - оказва се, че също е била в СДС, но в младежките редици на партията. Кариерата ѝ по-късно я отвежда и в "Гергьовден", където се запознава със Стоянович и завързват любов, имат дори и дете...

Сегашната любов на Петър Стоянович е ръководителката на политическия кабинет на премиера Пламен Орешарски. Името й е Мария Дивизиева. Припомням, че тя пък е сред от основателите на НДСВ през 2001 година.

И Стоянович, и Андреева са министри. А Дивизиева е шефка на кабинета. Това е класически пример за конфликт на интереси.

Виждали ли сте някога, уважаеми съграждани, такъв Бардак като сегашния?

____________

Припомням, че Лютви Местан е сред основателите на СДС (виж тук), а през 1996 г. е сред протестиращите срещу правителството на Жан Виденов и дори има снимка, показваща го сред плакати с надпис "БСП или България" (виж тук).

Припомням също, че освен настоящият лидер на ДПС - Местан, и лидерът на Атака - Волен Сидеров е бил кандидат за депутат от СДС (виж тук).

Ще припомня и това, че дори и настоящият премиер на Република България - Пламен Орешарски е участвал в митинг на СДС срещу партията-майка (виж тук).

____________

Не правителство е това, а сбирщина на политпроститутки! Вертеп!

 

Вижте също: Разврат и цинизъм...

 

Коментари

  1. […] брачни връзки в новия кабинет не се изчерпват само със Стоянович и Андреева. Министърът на околната среда Искра Михайлова е жена […]

    ОтговорИзтриване
  2. Стоян Минков5 май 2014 г. в 12:12

    Анализът е перфектен жалко за българския народ.

    ОтговорИзтриване
  3. Петър Стовнович5 май 2014 г. в 19:29

    ПОРЕДНИТЕ ЕНИЧАРИ МАМИЦАТА ИМ НАГЛА НЕНАСИТНА ЗА ПАРИ , НО ИДВА ВИДОВ ДЕН !!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба