KINGSMAN - сайт за мъже

KINGSMAN е новопоявил се български сайт. Историята по появяването му е свързана с небезизвестния сайт lifehack.bg .

Сайтът “KINGSMAN. THE MANHOOD” има силно начало, водещи заглавия сред първите публикации в него са: От това ли се страхувах? Предизвикателство за мъже от Сенека”, „Как един мъж да бъде креативен и да остане такъв завинаги”, „Пътеводител на алкохолните напитки и тяхната употреба и други.

KINGSMAN си поставя за цел да привлече вниманието на мъжката аудитория и по-специално на онези мъже, които имат желанието и претенцията да се вмъкнат под шапката на това достойно понятие „мъж”. Да бъдеш  мъж, не означава просто да принадлежиш към мъжкия пол. В сайта е изяснено чрез десетки публикации, че принадлежността на една личност към категорията „мъж” е свързана с многобройни ценностни категории като „достойнство”, „чест”, „морал”, „принципи”, „власт” и др.

Публикациите в сайта са разпределени в няколко категории, съобразно тематичното им сходство.

Сайтът съдържа и практическа част: съвети за отношенията между мъжете и жените, публикации, свързани с модата, правила за джентълмени, как да се насладим на пура и други.

Включени са и интересни биографични очерци на големите мъже, превърнали се в исторически личности. Не отсъстват и интервюта със съвременни мъже, от които можем да научим много.

Сайтът е достъпен на този адрес: http://kingsman.bg .

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от блога

Глаголи от свършен и несвършен вид - раличаване

Каква е поуката от Смирненската стълба